Postări

Se afișează postări din august, 2009

Remember Peninsula

Mi-am amintit acum de o piesa de la Vita de Vie pe care au cantat-o in concert la Peninsula, vara aceasta. Nu o stiam, atunci am auzit-o pentru prima data. N-as zice ca se incadreaza in stilul lor, dar e foarte faina. Cum zicea unu' din public catre Despot:" Bine, Chirila!" :)) PS. " Ce bine arata!" ( Asa-i Oana? :p)

" I have changed, but I'm still the same"

Imagine
Cu ce sa incep? Acum sunt la Cluj, la Scoala de vara Cognosis. Intr-un timp asa de scurt mi s-au intamplat atatea... Simt nevoia sa scriu, poate asa mai imi pun ordine in idei. Pot spune ca sunt alta persoana... Mi-am dat seama de atatea lucruri, am inteles, mi-am raspuns la multe semne de intrebare. Scriind, imi dau seama ca e greu de exprimat in cuvinte ce am trait acolo. Mi-am dat seama cat este de important sa fii impacat cu tine insuti/insati, sa-ti manifesti emotiile, nu sa le blochezi. Mi-am dat seama ca nu e bine sa iei asupra ta ce nu este al tau si in acelasi timp mi-am dat seama cat de vulnerabili suntem toti. In toate aceste zile am descoperit cine sunt, de ce sunt asa si ce vreau cu adevarat. Maine este ultima zi si vreau sa va multumesc voua, celor din MODULUL 1 pentru tot ce a fost, pentru tot ceea ce am realizat impreuna. O sa-mi fie dor de voi, o sa-mi fie dor de discutiile noastre, de urcatul pe munte, de imbratisari, o sa-mi fie dor sa impartim servet

It's so good to be back

In sfarsit m-am intors din linistea si pacea caminului in agitatul, eclecticul si multiculturalul Cluj. Nu credeam tocmai eu sa ajung vreodata sa spun asta, dar chiar mi-a fost dor de Cluj. It's so goooooooooood to be back. Ne auzim in curand ( mi-am cumparat revista Lumea cu un titlu mare pe coperta- Presedinti sau marionete ale francmasoneriei?).Deci o sa revin cu vesti proaspete. PS. " N-am plecat, deci nu ma-ntorc, am banii pusi deoparte ca sa va-ngrop".