Postări

Se afișează postări din aprilie, 2010

And justice for us all

E timpul pentru un nou inceput. Din toate astea am invatat niste lucruri: 1. " Orice rau final tre' sa treaca". 2. In ziua de azi tb sa deschizi bine ochii, pentru ca multa lume nu iti vrea binele. 3. Conteaza foarte mult sa ai langa tine prieteni adevarati :D 4. Totul are o rezolvare. Mai multe nu scriu, doar ma bucur. " The record shows I took the blows and did my way. I faced it all, and I stood tall, and did it my way".

Asteptare. " Viata pe un peron"

Am citit acum cateva saptamani "Viata pe un peron" de Octavian Paler. Este o carte grozava. 2 personaje asteapta intr-o gara pustie un tren care nu mai vine niciodata. Si in timpul asta reflecteaza la tot felul de chestii. Am subliniat multe vorbe intelepte si cateva o sa le scriu aici, pentru ca si eu tot astept ceva de destul de multa vreme. "Omul daca nu vorbeste uneori, moare." "Prima porunca: Sa astepti oricat. A doua porunca: Sa astepti orice. A treia porunca: Sa nu iti amintesti, in schimb orice. Nu sunt bune decat amintirile care te ajuta sa traiesti in prezent. A patra porunca: Sa nu numeri zilele. A cincea porunca: Sa nu uiti ca orice asteptare e provizorie, chiar daca dureaza toata viata. A sasea porunca: Repeta ca nu exista pustiu. Exista doar incapacitatea noastra de a umple golul in care traim. A saptea porunca: Nu pune in aceeasi oala si rugaciunea si pe Dumnezeu. Rugaciunea este uneori o forma de a spera

Vacanta

Imagine
Pentru necunoscatori, aceasta este piramida trebuintelor al lui Maslow. Si pentru ca e vacanta, ma aflu la nivelul bazal de tot, adica somn si mancare (In special friptura de miel :D). A, si sa nu uit, cafeaua pe care mi-o aduce mama la pat in fiecare dimineata. Urasc sa am timp liber pentru ca nu stiu ce sa fac cu el. Dar maine ma intorc la Cluj si intentionez sa ies din aceasta " stare larvara a organismului" (sintagma a la Cioran, of course)

Munca de chinez. Part 2

Dap, am terminat noaptea trecuta de introdus toate datele si m-am bosumflat de tot. Se pare ca m-am bucurat prea repede. Toate ipotezele mi s-au dat peste cap. Dar vorba d-nei Alina Rusu, "din frustrari se naste stiinta".

Munca de chinez. Part 1

Pentru ca " oboseala duce la perpetuarea erorilor" (M. Miclea),iau o scurta pauza, pt. ca si asa nu am mai scris demult. Tocmai am terminat de introdus datele pentru subiectii din mediul rural (pentru cercetarea mea cu calitatea somnului). Si sunt destul de happy, pt. ca par sa mi se confirme ipotezele. Deci, persoanele astea au o calitate a somnului destul de buna. M-am distrat foarte tare cand am vazut ce ore de culcare au (22, 22:30, 21:30), la fel si ore de trezire (5,6 dimineata). Pai noi abia iesim din casa la 22 si la 6 ne intoarcem acasa. In fine, nu stiu pe cine intereseaza, dar eu lucrez cu drag si spor.