miercuri, 14 iunie 2017

Licență


A reuși să-și finalizeze lucrarea de licență. Tema era : Care este sensul vieții? A scris 60 de pagini. concluzia este: sensul vieții este că viața nu are nici un sens. Prin urmare, și-a aruncat teza la gunoi și s-a împușcat în cap.
În trecerea lui spre un alt tărâm vede o fântână arteziană. Se apropie și apa îi stropește fața. E de mirare că nu ș-a pătat hainele. Nici măcar un strop de sânge nu s-a scurs.
Juachin, colegul lui de bancă din facultate se pregătește de susținerea lucrării. Își pune ochelarii ca să pară mai intelectual. Nu prea știe el ce spune pentru că și-a cumpărat lucrarea și nu a avut timp să o citească de la început până la sfârșit. Primește un 7 cu indulgență. Se apropia prânzul și profesorilor din comisie le era foame, așa că abia așteptau să scape de el. Băiatul cu pizza a sosit. Între timp, eroul nostru blond, deștept și mort rătăcește între lumi.Vede o ușă cu un semn ciudat pe ea. Păcat că nu vede bine pentru că i-a lăsat ochelarii lui Juachin. Dacă alții nu sunt așa de deștepți ca el, măcar să pară că sunt. Măcar o lupă de-ar avea la el..... Hotărăște să-și asume riscul și să deschidă ușa, chiar dacă nu știe unde duce.
Dar ușa nu se deschide și el rămâne plutind între lumi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu